Galleri Otto Arp blev etableret i 2022 af arkitekt MAA Otto Arp og kunstmaleren Gunnar K. Hansen med en ambition om at udstille samtidskunst af høj kvalitet.

Galleriet åbnede i den bevaringsværdige bygning Helnæs Gl. Præstegaard med over 100 m2 udstillingsareal samt et stort atelier, der kan rumme billeder af galleriets faste kunstnere.

MINIATURE GANGEN

30 Oliemalerier Af Otto Arp

Endvidere har galleriet indrettet et lille miniature-galleri: “Miniature-gangen” 16 m lang med plads til 36 små billeder. I Miniature-gangen er ophængt en permanent udstilling af Otto Arp`s abstrakte, kubistiske og konstruktivistiske oliemalerier.

Helnæs Gl. Præstegaard har igennem mange år fungeret som udstillingssted og galleri med udstillinger af bl.a. Louise Campbell, Dorte Gade, Stig Carlsson, Trine Petersen, Alexander Thieme, Poul Lee, Frede Troelsen, Steffan Herrik, Bjarne Nielsen, Susanne Christoffersen Bille, Kirsten Svenstrup, Gunnar K Hansen samt været omdrejningspunkt for mange kulturelle og kunstneriske arrangementer og aktiviteter.

 I dag fortsætter vi med at opbygge vort engagement og interessen for det lokale kunstmiljø, samt for det generelle kunstmiljø i Danmark. Galleri Otto Arp har fokus på  samtidskunst af høj kvalitet.

Hovedformålet for galleriet er at skabe mindeværdige udstillinger for de udstillende kunstnere, der alle er professionelle.

galleri-ottoarp.dk

Galleriet kan også følges på FACEBOOK